Sinds 2003 ondersteun ik vrouwen en mannen van alle leeftijden, om het authentieke pad te bewandelen, essentiele vragen te beantwoorden en een visie en missie te verwezenlijken.

Authenticiteit
Ik dacht te weten wie ik was, wat ik wilde en wat ik leuk vond in het leven. Toch bleef ik een leeg en onrustig gevoel houden. Ik onderzocht wat mijn essentie wilde ervaren. In dit onderzoek werd helder dat er veel meer voor mij mogelijk was om vanuit vrijheid en in overvloed te kunnen leven. Ik ontdekte wie ik was in mijn authenticiteit, mijn unieke kracht en kwaliteiten.

Werkelijk luisteren
Ik ontdekte hoe ik werkelijk kan luisteren naar de ingevingen van mijn hart en ziel. Ik kwam in overeenstemming met mijn essentie, waaronder mijn hartskwaliteiten en talenten. Ik voelde mij onafhankelijk en vrij om mijzelf op eigen wijze in de wereld te manifesteren. Het is mijn passie om vrouwen en mannen zichtbaar te maken en hun te bekrachtigen om zichzelf vanuit een ruimer perspectief te kunnen zien. ” Een helder voelen-weten en horen is daarin de weg. Wie ben jij in je natuurlijke staat van zijn en bewegen? Hoe geef je richting aan je leven om dat wat essentieel voor jou voelt tot realisatie te brengen? Hoe kun je leven naar je intuitieve ingevingen, de weg van de minste weerstand verkiezen en daarmee succes en overvloed realiseren?

Achtergrond
In 2002 startte ​ik mijn eerste opleiding in energetica. Daarna volgde ik de hbo opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam en de post-hbo opleiding Life Coaching voor professionals aan het Atma Instituut. ​​Vervolgens deed ik werkervaring op in human resources, loopbaancoaching, re-integratie in het bedrijfsleven, coaching en team- en vestigingaansturing in het gymnasium onderwijs. Bij de gemeente Amsterdam en de Kindertelefoon coachte ik jongvolwassenen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In 2007 werd ik door een levens veranderende situatie in staat gesteld om tot volledige zelfreflectie te komen. Ik raakte bekend met het begrip ‘hoogbegaafde intelligentie’ en de reactiepatronen die hieruit voortkomen. Het werd mij duidelijk dat ik mijn begaafheden (helder zien-horen-voelen-weten) als kracht en talent in wilde zetten. Om mijn talenten volledig te ontplooien en daarmee anderen te bekrachtigen, deed ik meer ervaringswerk en volgde ik (beroeps)opleidingen op het gebied van energetica, geïntegreerd zelfmeesterschap en intuïtief en authentiek leiderschap. ​Ik verwierf deskundigheid in systemisch werk (familieopstelling, loopbaan- en talentopstelling, Voice Dialogue), de menselijke en natuurbronnen en wetten van succes, Innerlijke Reis, Innerlijk Kind Werk en Wataflow (water therapie).

Eigen weg en samenwerken
In 2009 startte ik mijn eigen onderneming. Sindsdien ondersteun ik mannen en vrouwen van alle leeftijden naar een bewuste levensstijl en bewuste carriere, waarin hun authenticiteit leidend is en de intuitieve en logische vermogens met elkaar in balans zijn. Ik werk samen met organisaties, uiteenlopende zakelijke relaties en particulieren om krachten te bundelen.

Avontuur, dansen, zingen, muziek, dieren, natuur, bewustzijnontwikkeling, zingeving en ontmoeten zijn passies die ik in mijn leven en werk integreer. Ik nodig je graag uit voor een ontmoeting!

Met stralende groet,

Sandra Bucher (’82)