Eye Gazing en de Inquiry, het cadeau voor (het) Leven!
Locatie: Den Haag (Archipelbuurt) en Amsterdam (Buitenveldert)

Ik neem je graag mee op deze geavanceerde Eye Gazing, gefaciliteerd 1-1. Eye Gazing is een transparant proces waarin de drukke geest (je geloofssystemen, fysieke en mentale verdedigingsprogramma’s) wordt doorzien. Eye Gazing kan leiden tot het overstijgen van ongewenste patronen, angsten, ongeloof en ondermijnende programma’s. Hierdoor ontstaat ruimte om anders te kijken vanuit nieuwe mogelijkheden naar jezelf en situaties. Ik ondersteun je in een heroriëntatie, een energie-reset en energetische boost, die je ‘goede gevoel’ en zelfvertrouwen en inzet van binnenuit ondersteunen. Het geeft je het ‘thuis-gevoel’.

Ik verzorg een bewustzijnsveld waarin transparantie, oprecht zijn met jezelf en open contact centraal staan. Ik begeleid je stap voor stap door het proces en ik zal je laten zien hoe Eye Gazing je kan helpen om dagelijks meer balans en plezier in leven te kunnen ervaren.

Stel je voor dat we tegenover elkaar zitten zonder woorden te delen. Een verscherpte focus ontstaat door de aandacht op één punt te richten: de ogen van je partner. In deze aangescherpte waarneming kun je je innerlijke ervaring observeren door de methode van spiegelen en reflecteren. Schieten of vluchten is bijna onmogelijk. Dat maakt deze techniek zo krachtig. Als je vindt dat woorden bijdragen aan deze ervaring, dan is daar natuurlijk ruimte voor…


Een belangrijke sleutel voor meer levensbalans!

Eye Gazing is een van de krachtigste tools die ik ken om zoals hierboven beschreven meer verbinding te realiseren, maar ook om meer zelfbewustzijn, diepe ontspanning, inspiratie en innerlijke harmonie te bereiken. Op psychologisch niveau kan langdurig oogcontact je sociale relaties ten goede komen.

Want Eye Gazing…
…Helpt je emoties te herkennen
…Creëert een mogelijkheid voor emotionele connectie
…Verhoogt intimiteit
…Bouwt vertrouwen op
…Verhoogt de verbinding
…Vergroot je bewustzijn


De wetenschap

Uit het onderzoek, gepubliceerd in Neuroimage, bleek dat langdurig oogcontact feitelijk de hersenactiviteit tussen twee mensen synchroniseert. De wetenschappers die de studie uitvoerden, hadden de bedoeling om te onderzoeken wat er in de hersenen gebeurt tijdens persoonlijk oogcontact. Ze koppelden 96 vreemden aan elkaar en lieten ze gedurende langere tijd oogcontact houden terwijl MRI’s de hersenen van de proefpersonen scanden op activiteit. Wat ze ontdekten was dat het knipperen gesynchroniseerd werd en dat een deel van de hersenen dat bekend staat als de rechter onderste voorste gyrus verlichtte met activiteit bij beide mensen. Volgens de auteurs suggereerde deze bevinding dat wederzijds oogcontact mensen bond tot een “enkelvoudig verbonden systeem”.  aldus Norihiro Sadato, senior studie auteur, aan Psych Central.


Optioneel: Eye Gazing in combinatie met de Inquiry

Eye Gazing kan worden gecombineerd met de Inquiry. De Inquiry is een zelfonderzoeksmethode waarbij ik jou de meest essentiele vragen stel, die je vanuit de hoge afstemming tijdens de Eye Gazing met jezelf zult kunnen beantwoorden. De vragen gaan over het bestemmingsvol leven. Het ondersteunt je om de waarheid te spreken over wie je bent, wat je wilt, waar nog weerstand leeft en wat er voor jou mogelijk is om tot verheldering en verandering te komen. Kun je je voorstellen wat dit kan betekenen voor je leven; een verhoging van levenskwaliteit door je eigen Guru in je leven aan te zetten.


Optioneel: Eye Gazing in combinatie met zakelijke of persoonlijke Coaching
Als je coaching wilt krijgen door mijn feedback te horen en / of gecoacht wilt worden na de Eye Gazing om antwoorden te krijgen om bijvoorbeeld meer zelfmanagement te ontwikkelen in bepaalde aspecten van je leven, dan kan dat! Voor of na de Eye Gazing bespreken we je mogelijkheden.


Optioneel: Eye Gazing in combinatie met de SCAN
Mocht je van mij een heldere en richtinggevende reading willen ontvangen in aansluiting op de Eye Gazing, dan is dit zeker mogelijk. De mogelijkheden voor jou zullen we vooraf of na de Eye Gazing met elkaar doorspreken.


Optioneel: Eye Gazing in combinatie met Wataflow
Mocht je een Wataflow sessie willen ontvangen, dan is dit zeker mogelijk. Wanneer je jouw interesse kenbaar maakt alvorens wij elkaar zien, dan kunnen we de mogelijkheden doorspreken.

Kom-kijken ….

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen.