Hartmeditaties verlengd

  • 19 januari 2019

Met in twee dagen tijd 16 aanmeldingen voor de hartmeditaties. Ik voel me happy… Ik bied overigens meerdere kosteloze en vrijblijvende hartmeditaties van een uur aan in de maand januari, geef je op in een mail.

Een van de sleutels om gelukkig te kunnen zijn, is het aanbieden van mijn service. Ik kom om te serven, dat is my highest excitement. Herken je het gevoel dat er een service of product door je heen wil komen? Niet bedacht, maar geheel natuurlijk en spontaan wil het door jou heen geboren worden. Je hebt er niets over te zeggen, het is de oerkracht, een heel natuurlijke flow. Je lichaam helpt je om aan deze kracht expressie te geven in het leven zelf. Alles wat daarin aansluit, komt als vanzelf naar je toe.

Ontvankelijk en creatief zijn met wat toekomt, dat is de uitnodiging. Ik ben graag in mijn natuurlijke expressievorm om jou uit te nodigen tot verbinding in een meditatie en activatie. Of een eigen onderzoek naar hoe jouw dienst of product geboren wil worden. Misschien ben je creatief in research, in organiseren, muziek maken, in het ondersteunen met advies/beleid, lichtfrequenties of taaloverdracht…of…

Vanuit je diepste zijn wil je ongetwijfeld mooie creaties op Aarde zetten. Samen of vanuit een eigen individuele flow. Deze dag begint met de bekrachtigende gedachte, dat we allemaal iets unieks uit te dragen hebben, met onze grootste talenten en keuzes! Ik laat me graag door jou verrassen! Hierbij de uitnodiging voor de Hartmeditatie.

Interesse? Dan kun je dit aangeven via dit formulier:

error: Content is protected !!