Een soulsearching trip naar wat jou motiveert en blokkeert

  • 25 oktober 2019

De eerste dag van de Intensive op La Palma!

*de namen zijn vervangen om de anonimiteit van de deelnemers te waarborgen

Voor zeven dagen lang heb ik een programma van bewustwording, bezieling en bezinning mogen verzorgen voor Kunstenares Linda op La Palma. Dagelijks kwamen wij samen in een coachingsgesprek, wandeling en lichaamswerk om haar thema’s alle aandacht te geven. Linda is een gevoelige vrouw. Haar wens is om haar persoonlijke ruimte meer te gaan respecteren door een natuurlijke begrenzing te gaan ervaren en dit naar de buitenwereld te kunnen communiceren.


Op de eerste dag werd Linda zich bewust dat wanneer zij niet volledig present is, zij anderen onbewust de ruimte geeft om in haar persoonlijke ruimte te komen. Want een huis dat leeg staat… Linda en ik maken wandelingen in de bossen, de bergen en bezoeken de vulkaan San Antonio om te verkennen wat haar persoonlijke waarde is, maar ook wat haar normen en waarden zijn ten aanzien van haar relaties. Ook zijn we met paarden op pad gegaan, zodat zij haar natuurlijk leiderschap eng zelfstandigheid kan ontdekken en niet meer de speelbal wordt van haar omgeving.

De Intensive heeft Linda laten zien wat haar unieke blauwdruk is. Dat wil zeggen, dat helder is geworden wat voor haar nu werkelijk belangrijk is en hoe zij kan staan voor waar zij in gelooft.

Deze week is Niek aan de beurt voor een vijf dagen Intensive op La Palma. Niek (Entrepreneur), wilt graag zijn motivaties onderzoeken om voor relaties te blijven kiezen. Ook wilt hij meer zelfvertrouwen en eigenheid inzetten in zijn leven. De Intensive laat hem zien waar zijn kansen liggen en hoe hij zijn stappen kan zetten om zijn leven naar een hogere kwaliteit van Leven kan brengen.

Wil je ook een Intensive ervaren voor jouw persoonlijke doelen? Er is ruimte vanaf 1 december. Contact mij via een pb voor een voorstel dat past bij jouw unieke blauwdruk via een pb.

All Of Life
Prive en partner retraites in binnen- en buitenland, individuele sessies

www.golden-awakening-retreats.com

error: Content is protected !!