Doe-Het-Zelf cursus “Communicatie en Zelfontwikkeling” voor een succesvolle communicatie in je carrière of persoonlijk Leven

Wil je je gevoelens, emoties, denken, je doelen, visies en missies duidelijker en vanuit innerlijk leiderschap en eigenheid communiceren? Wil je duidelijkheid over hoe je in contact kunt komen met je meest wezenlijke verlangens en behoeften en deze kunt uiten op effectieve wijze? Wil je de manier waarop je met jezelf omgaat veranderen om de levensbalans en successen te creëren die je nodig hebt? 

Een duidelijk innerlijk dialoog en heldere externe communicatie zijn de bouwstenen om een succesvol leven te manifesteren. Angsten, negativiteit, beperkende overtuigingen, gebrek aan focus en persoonlijke demonen kunnen je blokkeren. Het is de verlammende angst, die ons ervan weerhoudt om onszelf te doorzien en expressie te geven aan onszelf. Denk maar het geblokkeerd raken om je ideeën naar buiten te brengen uit onzekerheid of innerlijke verwarring. Laten we dit veranderen! De cursus “Communicatie en Zelfontwikkeling” zal jou laten zien hoe je kunt slagen in jouw persoonlijk en in je zakelijk leven. Je krijgt het bewustzijn, de ervaring en de tools geven die nodig zijn om je communicatie te upgraden.

Deze cursus zal je leven transformeren, je krijgt een energie-reset, een energetische boost, die je ‘goed gevoel’ en vertrouwen en commitment van binnenuit ondersteunt. Het geeft je alles wat nodig is om assertief te kunnen zijn en voor jezelf te gaan staan. Je overstijgt ongeloof, zodat je de beste versie van jezelf wordt! Geest, hart en actie zul je aanspreken om een duurzaam succes te manifesteren.

Kies nu voor de 8 weekse cursus “Communicatie en Zelfontwikkeling”!
Voor een beperkte tijd tegen een gereduceerde prijs
CURSUSSEN voor de prijs van 1

De cursus is de architect die je zal helpen de ladder op te gaan en te realiseren hoe je meer succes in het leven kunt creëren door je communicatiestijl te veranderen. Via deze cursus doorzie je hoe je jezelf kunt positioneren in allerlei situaties. Ook ontdek je hoe je kunt omgaan met datgene wat jou nog blokkeert, zodat je op een pro-actieve wijze te werk kunt gaan.

Met inbegrepen…
.. Wekelijks een cursus onderdeel, online te ontvangen bij jou op eigen locatie
.. ‘Communicatie vaardigheden test’, het design om jouw communicatie profiel in beeld te krijgen: je (onbewuste) vaardigheden, kwaliteiten, ontwikkelpunten en tegenstrijdigheden, onbewuste blokkades
.. De tools en interventies die nodig zijn om jouw het bewustzijn en de ervaring te bieden voor een upgrade in je communicatie.

Ga direct door naar jouw next level!
Vul hier het contact formulier in.