Er is veel mogelijk wanneer je intensief met elkaar samenwerkt…

Voel je dat je support wilt om doelen te realiseren, dan is het meerdaagse Self-Discovery retraite een bijzonder cadeau aan jezelf. Dit retraite is een meerdaags zelfbewustwordingstraject, dat je direct een energieke boost zal geven, en jou helpt te herinneren wie je bent in je balans en kracht. Dit is mogelijk voor 1-op-1 individuele begeleiding of als meerpersoons retraite voor prive en zakelijke relaties. Het Self-Discovery retraite kan twee tot tien dagen duren. Het retraite vindt plaats in de paradijselijke buitenlanden en in het zomerse Nederland. In een aangepaste vorm is het mogelijk om het individueel retraite ook online te ontvangen!

Dagelijks worden de coaching en behandelingen verzorgd op een vaste locatie. Ook bezoeken wij natuur en krachtplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de bossen, bergen en stranden. De natuur draagt bij aan je natuurlijk zijn en bewegen, je gezondheid, ontspanning, rust, helderheid en bezieling. Het zijn in een andere cultuur en sociale structuur inspireert. Tijdelijk weg zijn uit dagelijkse routines, brengen je een heldere kijk op je leven. Slapend potentieel wordt wakker buiten de vertrouwde comfortzone. Daarnaast zijn de buitenlanden en Nederland in de zomer heerlijke locaties vanwege het weer, gezonde voeding en welzijns activiteiten.

Geef de organisatie uit handen
Ik draag zorg voor de organisatie van jouw verblijf en overnachting. Daarnaast kun je ook bij mij met vragen terecht aangaande vervoer en omgeving.

Hoe ziet het Self-Discovery programma eruit?
Het Self-Discovery retraite omvat verschillende vormen van helende kunsten en bewustzijnstechnieken, afkomstig uit de westerse en de oosterse wereld. Ik geef de tools, die ik in 16 jaar studie en werk heb ontvangen aan je door, zodat je deze kunt inzetten voor je dagelijks leven! Ik schakel professionals in op het gebied van voeding, sport, health en welzijn wanneer er aanvullende wensen zijn. De invulling is afhankelijk van je beschikbare tijd, je budget en je mogelijkheden.

Wat brengt het Self-Discovery Retraite jou?
– Een levensstijl van hogere kwaliteit en een zinvoller leven.
– Het kunnen herkennen en begrijpen van zielslessen, gaven en waarden.
– Expressie geven aan je authentieke gevoelens, gedachten en verlangens.
– Het vermogen om met relaties zinvolle en open communicatie aan te gaan.
– Je wordt begeleid naar een onvoorwaardelijke verbinding met jezelf.
– Lichamelijke en geestelijke blokkades laten los.
– Het verwelkomen van datgene, waar je je van afkeert of wat je onderdrukt.
– Je ontvangt een skillset, waarmee je lichaamstaal en signalen kunt readen.
– Een duidelijke visie en een duidelijke besluitvorming m.b.t. vraagstukken.
– Je herontdekt je heldere gevoelens, gedachten, overtuigingen en verlangens.
– Je ervaart het NU! moment.

Je kunt thema’s inbrengen op het gebied van: de liefde, innerlijke vrede, veiligheid, macht / onmacht, intimiteit, grenzen, hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit, talent en carrière, geld, lichaam, welzijn, gezondheid, relatie​s​, helder horen-voelen-weten, persoonlijk en zakelijk leiderschap, zielbestemming, zingeving en spiritualiteit. Ook ondersteun ik bij licht autisme en add.

Het ochtend en middagprogramma kan bestaan uit o.a. meditatie, soul inquiry, soundhealing met stem, de gongs, drums en crystal bowls, life- en bedrijfscoaching, inzicht-reis (fysieke reis door het lichaam), lichaamsdialoog, access bars (energetisch), systemisch werk (familie en bedrijfsopstelling/voice dialogue), watertherapie (wataflow) en yoga. Jouw intenties en doelen staan centraal. De avond is vrij voor een eigen invulling.

Hoe verloopt het traject?
Vooraf bespreken wij samen wat je doelen zijn. Aan de hand daarvan doe ik een voorstel. Laat je verrassen door de transformerende werking van het Self-Discovery retraite. Na het retraite zullen er nog contactmomenten zijn om je verder te ondersteunen op je pad.

In het Self-Discovery retraite zul je zien hoe je nog meer eigenheid, liefde en passie kunt ervaren, door vanuit een natuurlijke beweging te leven en te creëren. Je essentie komt in beeld, waardoor je jouw volledig potentieel kunt (h)erkennen. Je herontdekt hoe je kunt luisteren naar wat je hart, je ziel en je lichaam je subtiel ingeven. Je ontdekt hoe je kunt omgaan met dissociatie, afleiding, misleiding of verwachtingen. Het Self-Discovery retraite geeft je een nieuw perspectief op jezelf en je leven en helpt je om de nieuwe inspiratie in je dagelijkse leven te integreren.

Voor een overzicht van wat het retraite zou kunnen betekenen, verwijs ik je ook graag naar mijn blog via deze link: een voorbeeld van het Self-Discovery retraite.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen via deze link: contactformulier.

Testimonial van Niek. Hij ontving een zesdaagse Intensive op La Palma

Waarom zocht je contact met me?
Ik was op een punt in mijn zakelijke en privé leven aangekomen waarbij er veel twijfel ontstond. Twijfel over mijn eigen keuzes en kunde en twijfels over mijn innerlijke drive. Ik wilde weer een helder beeld krijgen van mijn eigen motivaties, tekortkomingen en vooral mijn krachten en gevoelens.

Wat is jouw ervaring met mijn dienst en welke resultaten zijn er geboekt?
Een zeer intensieve maar ook erg fijne week met Sandra leidde tot behoorlijk heldere inzichten. Ik leerde in korte tijd waar bepaalde tekortkomingen (twijfel, zelfvertrouwen etc.) vandaan kwamen en hoe ik dat beter kan balanceren. We zijn behoorlijk diep gegaan, o.a. naar zaken gekeken uit een ver verleden, maar alles droeg bij om tot die verhelderende inzichten te komen. Ik voel me achteraf veel meer in mijn kracht staan, ben bewuster en sterker in het in balans brengen van mijn innerlijke motivaties, krachten en zwaktes en overall ben ik veel beter in mijn vel gaan zitten.

Voor wie zou deze dienst ook goed werken en waarom?
Eigenlijk iedereen die tot een zelf-exploratie wil overgaan om achter de redenen voor bepaalde gedragingen of gevoelens te komen. Door meer inzichten in jezelf te krijgen krijg je veel meer kracht en zelfvertrouwen in de stappen naar de toekomst. Absoluut een aanrader. Daarnaast is Sandra een zeer empatisch en prettig persoon waarmee je je geen betere reispartner op je innerlijke zoektocht kan wensen.