Hieronder geef ik een kleine greep uit het aanbod dat ik verzorg. Door te spiegelen en reflecteren sta ik je bij om een nieuw perspectief te krijgen op jezelf en je leven.  Je wordt begeleidt om jezelf, je lijf en je leven op te waarderen naar een geïntegreerde hogere kwaliteit van ervaren. Je voelt je direct energieker, lichter en vrijer in je geest en lichaam. Wil je ondersteuning vanuit huis, dan ontmoet ik je graag op Skype, via telefoon of What’sApp en anders ben je op locatie welkom.

Het meerdaagse – privé retraite een intensief en individueel zelfbewustwordingtraject, dat plaatsvindt in het buitenland of in Nederland. Deze meerdaagse (2 tot 10 dagen) zal een diep effect hebben op je leven, omdat je inzicht krijgt in wat jij werkelijk in de basis nodig hebt. Je doorziet hoe je jouw verlangens realiseert, zodat je vanuit vrijheid in een natuurlijke flow komt. In de blogs vind je de ervaringen van anderen.

In een individuele sessie ervaar je een nieuw perspectief op je mogelijkheden. Je doorziet hoe je jouw dagelijks leven kunt afstemmen op jouw natuurlijke drijfveren, kwaliteiten en passies. Er wordt daarbij gekeken naar jouw totale balans. Je zult ontdekken dat je gemakkelijker kunt onderscheiden wat wel en niet belangrijk voor je is. Door een hartmeditatie herinner je je, hoe je vanuit je hart kunt leven. Je doorziet hoe je in allerlei situaties gelijkmoedig en ontspannen kunt blijven. Het wordt doorgaans ervaren als een helende en verrijkende ervaring.

In de online cursus ‘De Self-Discovery’ doe je het bewustzijn, de tools en de ervaring op om door afstemming helder te kunnen zien, voelen, weten en horen. Stap voor stap begeleid ik je in zes lessen verder in jouw zelfont-wikkeling om essenties te gaan doorzien en doorvoelen, en om je ervaringen verder te kunnen integreren in je dagelijks leven. Sleutels voor een gelukkig en gebalanceerd leven, welke in de cursus de aandacht krijgen: gelijkmoedigheid, hartsfocus en aanwezigheid.

De Access Bars is een manueel en pragmatische lichaamsbehandeling om lichaam en geest te reinigen van afvalstoffen en gifstoffen. Herhalend denken, piekeren en malen worden doorbroken. Dit proces wordt doorgaans ook ervaren als een hoofd- en lichaamsmassage in één.

De reis door het lichaam is een inzichtgevende reis door je lichaam, dat fysieke en geestelijke klachten wegneemt. Door een dieper contact met je lijf te ervaren, zul je de onbewuste signalen en boodschappen van je lichaam gaan (h)erkennen en je lichaam kunnnen gaan inzetten als innerlijk kompas.

Wataflow is een aquatisch lichaamswerk. Het is buiten een watermassage, een diepe, prachtige helende reis die je in staat stelt om te ontspannen en heldere inzichten te krijgen. Je leert te luisteren naar je lichaam en innerlijke signalen. Fysieke en geestelijke blokkades laten los.