“Your Purpose Life” voor een succesvolle carrière of persoonlijk Leven

* Tijdens covid-19 wordt ‘Your Purpose Life’ groepsgewijs en 1-op-1 online aangeboden

Wil je de springplank creëren om je doelen, visies en missies te realiseren, en de manier waarop je met jezelf omgaat veranderen om de levensbalans te creëren die voor jou nodig is? Wil je duidelijkheid over hoe je het niveau van succes, voldoening of geluk behaalt dat je wenst? Heb je de levensstijl die je wilt hebben?

Leven in je licht is je lot. Want dan ervaar je jouw doel, je helderheid, je focus, de vervulling en richting. Soms kun je je volledige potentieel niet zien of uitpakken. Angsten, negativiteit, beperkende overtuigingen, uitstelgedrag, luiheid, gebrek aan focus en persoonlijke demonen blokkeren je. Het is de verlammende angst die ons ervan weerhoudt om naar buiten te gaan. Denk maar aan het annuleren van plannen om vervolgens ongewild thuis te blijven. Of wanneer je geblokkeerd raakt om je ideeën naar buiten te brengen uit onzekerheid. Het is de duisternis die we voelen wanneer we niet in onze groei ondersteund worden door onze omgeving. Alle dingen die ons in deze kleine doos houden, in plaats van ons te laten gaan waar wij voor staan. Zullen we dit veranderen? Hoe ga je om met je duisternis en licht op een pro-actieve wijze?

Met behulp van een duidelijk plan van aanpak coach ik je terug naar jouw fundament, je unieke blauwdruk, zodat je potentieel tot uiting komt. Hoe zou je willen slagen in jouw doelen? Samen maken we jouw ‘Purpose Life Design’ dat jouw unieke blauwdruk, doelen, visie en missie uitdrukt. Ook faciliteert deze jou de tools om je niveau van succes te meten, zodat je de beste resultaten kunt bereiken en kunt doorzien hoe je kunt omgaan met blokkades.

Je onderzoekt hoe je je angsten en ongeloof kunt overstijgen, zodat je nog meer uit het leven kunt halen. Je krijgt een energie-reset, een energetische boost, die je ‘goed gevoel’ en vertrouwen en commitment van binnenuit ondersteunt. Het geeft je alles wat nodig is om keuzes te maken, zodat je leven een afspiegeling wordt van je persoonlijke werk- en privébalans.

Je creëert een persoonlijk en zakelijke carrièremerk en de strategie die je het bewustzijn, de ervaring en de tools geven die nodig zijn om je leven te upgraden.

Deze coaching en training zal je begeleiden wanneer je wilt slagen in je persoonlijke leven of in je carriere door je doel na te leven. Stap voor stap leer je hoe je je hoogte punt ervaringen kunt integreren in het dagelijks leven en hoe je in lijn blijft met je ziel doel. Geest, hart en actie zullen worden aangesproken.

De “Your Purpose Life” is de architect die je zal helpen de ladder op te gaan en te realiseren hoe je het leven kunt creëren dat je altijd al hebt gewild, door je inzicht te geven en je balans en liefde te bewaren voor wat je doet.

Kies nu “Your Purpose Life”

Het design, je levens- of bedrijfsplan, met daarin een overzicht van:
.. Talenten, competenties, loopbaantesten en meetinstrumenten
.. Je unieke blauwdruk, je talenten en gaven, ziel en levensdoel
.. Je missie, doelen, visie en acties
.. Mogelijke eigen en externe complicaties en hoe deze te beheren
.. Wat je zeker moet weten over je toekomst
.. Begeleiding tot en met jouw succesvolle integratie

Ga direct door naar jouw next level en schrijf je in voor een plan van aanpak via het het contactformulier.


Luister hier naar Soundcloud voor meer informatie over “Your Purpose Life”.